Gallerij - Vloeren

opritten opritten opritten opritten
opritten

Jurgen Fiers

Kruiseboomweg 1

8810 Lichtervelde

info@terrassen-opritten-fiers.be

GSM:0493/773356

BE 0872.998.515

Vloeren

Voorstelling


En van de belangrijkste keuzes die u dient te maken bij de afwerking van uw woning, zijn wel de vloeren of de tegels. U moet rekening houden met enkele parameters zoals onderhoud, lichtinval, legpatroon, bestaande ondergrond enz


Wij kunnen u hierbij met raad en daad bijstaan d.m.v. onze jarenlange ervaring en onze bemerkingen bij alle voor- en/of nadelen die gepaard gaan met uw uiteindelijke keuze.


De meest gebruikte soorten vloeren zijn keramische of natuurstenen vloeren. Het verschil zit hem in de fabricatie van deze vloeren.


Natuursteen wordt ontgonnen uit een groeve en nadien verwerkt. Keramische tegels worden rechtstreeks in de fabriek geproduceerd en hebben als grondstof gebakken aarde en mineralen.


De grootste voordelen van een keramische tegel zijn het gemak in onderhoud en de lange levensduur. Deze tegel is vlekvrij en in hoge mate krasvrij.


De plaatsing van de vloer kan gebeuren in een mortelbed op een stabilisatielaag ofwel verlijmd worden op een bestaande ondergrond (andere vloer of chapebed).